Klacht: Rekening 270 euro

Neliis op 21 december 2021 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al meer dan 10 mails gestuurd over dit maar met geen mogelijkheid krijg ik een reactie. Ik heb ineens een rekening gekregen van 270 euro terwijl ik per maand betaal. Ik vind het erg raar dat ik dit heb gekregen en dus wil ik hier meer info over krijgen. Maar als het zo door gaat zonder reactie heb ik allemaal boetes aan me laars. Ik hoop nog optijd reactie te krijgen..

Gewenste Oplossing:

Gewoon een reactie op me mail en een manier hoe ik maandelijks gewoon kan betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar fit for free over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Neliis