Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 in Sportclub/-school

100%
90 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
90 klachten opgelost
3.5 /10
97 stemmen
97

Fysiek aangevallen personeel

Klacht van op 29 maart 2019 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

Arrogant personeel. Fysiek aangeraakt en geintimideerd door een getinte mannelijke medewerker. Met een gedwongen toon geforceerd gewichten op een andere plek op te ruimen. Vervolgens gewaarschuwd op een intimiderende manier; ik hou jou in de gaten. Ik ben hierdoor erg... Lees meer

Beste medewerkers van FitForFree Hierbij een klacht over de vestiging in Haarlem Schalkwijk, er is een medewerker die niet voldoet aan kleding volgens de huisregels. Er wordt bemoeit met de training terwijl de medewerker NIET aan het werk is en personal... Lees meer

Compliment van Timthole op 20 maart 2019 over fit for free

Ik kijk uit naar de nieuwe indeling. Wanneer kan ik deze ongeveer verwachten?

8

Compliment van hallonieuwegein op 16 januari 2018 over fit for free

Ja ben tevreden er was mij nl. verteld dat dit eenmalig was bij aanvang abonnement. Begreep dit al niet. Nu is alles duidelijk.

10

Compliment van kteijk op 29 september 2017 over fit for free

Nog een vraag dan, ik heb het geld al terug geboekt naar mijn rekening. Is het nu de bedoeling dat ik dit weer overmaak naar jullie on het dan weer terug te krijgen?
In ieder geval, bedankt voor het oplossen!

8

Compliment van VictorinevanAlphen op 03 augustus 2017 over fit for free

na wat vakantiemiscommunicatie heeft fit for free uiteindelijk menselijk en redelijk gereageerd en ben ik zeer tevreden met hun afhandeling en vriendelijke service.

9

Compliment van A.M. Santos op 14 juni 2017 over fit for free

Thanks a lot for your answer!
I apologize for writing it in English and also for expose a company I like, but I did not receive a reaction from the \"klantservice\" or from the Fit4Free Valkenburgerstraat (When the staff is normally very friendly and helpful - I understand that it was an episode and is not normal there...). Kind regards!

10

Compliment van Saskia Hankins op 03 januari 2017 over fit for free

Fijn dat ik nu een reactie en passende oplossing krijg, jammer dat het eerst zo ver moet komen. Ik ga afwachten of het te crediteren bedrag snel binnenkomt en anders trek ik opnieuw aan de bel. Komt het binnen dan zand erover en dan ga ik er van uit dat het bij dit incident blijft en Fit for Free mijn klacht serieus heeft genomen.

7

Compliment van Rak82 op 06 september 2016 over fit for free

Heel fijn dat jullie uit coulance dit gecorrigeerd hebben bvd

10

Compliment van Azra Bakridi op 14 juni 2016 over fit for free

Dank u wel voor uw aktie in deze .
en zie inderdaad dat het fout is gegaan bij het lezen van de melding.
zal per direct de overboeking doen.

8

Compliment van Mariananas92 op 18 januari 2016 over fit for free

Perfecte oplossing! Werd binnen een half uur teruggebeld door iemand die mijn gegevens kon inzien, zijn excuses aanbood en de klacht zeer netjes afhandelde. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Ik kan Fit For Free verder aanraden als goede sportschool. Bleek dat de opzegging via een geautomatiseerd systeem ging, waardoor de fout ontstaan is. Automatisering... Bedankt Bas voor de goede afhandeling.

10