Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

95% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 2 in Sportclub/-school

95%
224klachten gemeld
8openstaande klachten
1klachten in behandeling
215klachten opgelost
2.5/10
92 stemmen
92

Compliment van Onbekend33 op 03 december 2020 over fit for free

Goedenavond,

Ik heb van alles wat u bovenstaand noemt geen brief ontvangen. De enige brief die ik tot mijn verbazing binnen kreeg is de factuur van ongeveer 47 euro. Ik heb daarna direct contact opgenomen met jullie met de vraag waar de factuur uit bestaat. Vervolgens krijg ik geen reactie. U begrijpt dat ik niet iets ga betalen waar ik geen idee van heb. Daarnaast heb ik ook het budget niet om de factuur te voldoen als er een fout is gemaakt. U noemt nu een bedrag van ongeveer 160,00. Ik heb onlangs een brief gehad met een bedrag van 111,40. Dit is allemaal nadat ik jullie heb gemaild. Het bedrag loopt alleen maar op terwijl ik contact probeer te zoeken.

Ook is mij de toegang tot de sportschool niet geweigerd. Meestal kan de baliemedewerker al zien dat ik een achterstand heb. Ook daar is het mis gegaan.

Ik verzoek u de incassokosten van mijn rekening kwijt te schelden omdat ik geen brieven heb ontvangen, geen mededeling van de baliemedewerker heb ontvangen en geen reactie heb mogen ontvangen van jullie betreft de betaling via de normale weg namelijk per mail en telefonisch en het bedrag maar blijft oplopen. Ik voel mij ook heel erg benadeeld door jullie en ben dit niet van jullie gewend. Mocht dit niet op een fatsoenlijke manier kunnen worden opgelost dan wil ik mijn lidmaatschap beëndigen. Service is voor mij belangrijker.

Ik vraag mij ook gelijk af waarom ik tot en met februari 2021 moet betalen. Graag hierover meer uitleg.

Ik verzoek u vriendelijk om mij te voorzien van een betaallink zodat ik de maandelijkse afschrijving die niet zijn gelukt kan voldoen. Dit kan naar mijn emailadres: [email protected]

8

Compliment van Michellelina op 01 december 2020 over fit for free

Ja ik ben ook al geweest en het uiteindelijk netjes opgelosd helemaal tevreden uiteindelijk groetjes

8

Compliment van Demirs op 15 december 2020 over fit for free

Hoi Quinta,

Ik heb inderdaad inmiddels contact gehad en alles is verholpen.

8

Compliment van Jorge miguel Paula op 25 november 2020 over fit for free

Ik heb niet alleen gevraagd om beëindigen
Maar of het even kun invriezen.
Omdat als er zo weinig ruimte is.
En ik zelf een week niet kun sporten
Omdat alles al vol geboekt was
Jullie antwoordende dat ik alleen
Met een brief van huisarts
De abonnement kun tijdelijk stopt zetten.Daarom is tot nu toe niet op gelost

8

Compliment van Daas1980 op 15 september 2020 over fit for free

Helemaal opgelost, snelle respons, helemaal blij, top! Thanx groeten Peter

10

Compliment van Perambro op 19 augustus 2020 over fit for free

Geld is nu terug betalt, geen verder acties nodig!

7

Compliment van carmen163 op 17 april 2020 over fit for free

Fijn dat ze toegeven dat het veel te lang geduurd heeft. Verontschuldiging is aanvaard door mij en het geld staat inderdaad nu op mijn rekening!

7

Compliment van J. Korver op 18 november 2019 over fit for free

Beste Pamela,

Bedankt voor je reactie. Je oplossing is wat mij betreft grotendeels in orde. Wel doe ik uit je bericht op dat mijn abonnement wordt beëindigd. Ik kan me niet herinneren dat ik het abonnement heb opgezegd. Beëindiging was dan ook niet mijn insteek. Is dit een systeem generatie, of beëindigen jullie eenzijdig mijn abonnement?

Met vriendelijke groet,
Jeroen

7

Compliment van Afsoon op 17 april 2020 over fit for free

Fit for free made a deal and I accepted the offer last year November. With boxing instructor we made peace.
Thank you for all your efforts.

9

Compliment van Wanda.Bloemers op 08 oktober 2019 over fit for free

Beste Pamela,
Ik ga akkoord met het volgende:
1.Vroegtijdig beëindigen van mijn lidmaatschap, namelijk per [7-8-2019] (einddatum eerste contractjaar inclusief een maand opzegtermijn vanaf opzegdatum)
2.Terugbetalen van de genoten korting
Vriendelijke groeten,
Wanda Bloemers

7

Compliment van kayamoo1 op 27 september 2019 over fit for free

Ik vind dit een prima oplossing. Ik ontvang graag een e-mail ter bevestiging van de opzegging per 13-08-2019

8

Compliment van LaurensT op 10 juli 2019 over fit for free

Hartelijk dank voor uw bericht en oplossing.
Ik ga akkoord om het bedrag van 15,53 te betalen.
Met vriendelijke groet,
Laurens Teijl

10

Compliment van hallonieuwegein op 16 januari 2018 over fit for free

Ja ben tevreden er was mij nl. verteld dat dit eenmalig was bij aanvang abonnement. Begreep dit al niet. Nu is alles duidelijk.

10