Klachten over fit for free

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over fit for free in de categorie Sportclub/-school. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

60% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 2 van 2 Sportclub/-school

60%
121 klachten gemeld
47 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
73 klachten opgelost
3.6 /10
80 stemmen
80

Abonnement opzeggen | Geen reactie van FFF

Klacht van op 07 november 2018 over fit for free in de categorie Sportclub/-school

In september 2018 heb ik een opzeggingsbrief gestuurd naar FFF. Na weken geen reactie heb ik op 08-10-2018 via hun website mijn abonnement opgezegd. Tot op heden geen reactie. Vandaag heb ik nogmaals via de website aangegeven mijn abonnement te... Lees meer

Na opzegging werd er door FFF een heel jaar abonnementskosten afgeschreven plus de paar euro die ik ze verschuldigd was. Ik heb dat bedrag terecht laten storneren, omdat de fout bij FFF lag. Ik kreeg daarna een rekening voor de... Lees meer

Bij de inschrijving heb ik aan geklikt MAANDELIJKS OPZEGBAAR! Wat wordt er mee gedaan je krijgt een brief waar in staat een jaarcontract.... Wat van geen bal klopt! Ik heb namelijke maandelijks opzegbaar aangefinkt. Ik vindt dit niet kunnen als... Lees meer

Compliment van hallonieuwegein op 16 januari 2018 over fit for free

Ja ben tevreden er was mij nl. verteld dat dit eenmalig was bij aanvang abonnement. Begreep dit al niet. Nu is alles duidelijk.

10

Compliment van kteijk op 29 september 2017 over fit for free

Nog een vraag dan, ik heb het geld al terug geboekt naar mijn rekening. Is het nu de bedoeling dat ik dit weer overmaak naar jullie on het dan weer terug te krijgen?
In ieder geval, bedankt voor het oplossen!

8

Compliment van VictorinevanAlphen op 03 augustus 2017 over fit for free

na wat vakantiemiscommunicatie heeft fit for free uiteindelijk menselijk en redelijk gereageerd en ben ik zeer tevreden met hun afhandeling en vriendelijke service.

9

Compliment van A.M. Santos op 14 juni 2017 over fit for free

Thanks a lot for your answer!
I apologize for writing it in English and also for expose a company I like, but I did not receive a reaction from the \"klantservice\" or from the Fit4Free Valkenburgerstraat (When the staff is normally very friendly and helpful - I understand that it was an episode and is not normal there...). Kind regards!

10

Compliment van Saskia Hankins op 03 januari 2017 over fit for free

Fijn dat ik nu een reactie en passende oplossing krijg, jammer dat het eerst zo ver moet komen. Ik ga afwachten of het te crediteren bedrag snel binnenkomt en anders trek ik opnieuw aan de bel. Komt het binnen dan zand erover en dan ga ik er van uit dat het bij dit incident blijft en Fit for Free mijn klacht serieus heeft genomen.

7

Compliment van Rak82 op 06 september 2016 over fit for free

Heel fijn dat jullie uit coulance dit gecorrigeerd hebben bvd

10

Compliment van Azra Bakridi op 14 juni 2016 over fit for free

Dank u wel voor uw aktie in deze .
en zie inderdaad dat het fout is gegaan bij het lezen van de melding.
zal per direct de overboeking doen.

8

Compliment van Mariananas92 op 18 januari 2016 over fit for free

Perfecte oplossing! Werd binnen een half uur teruggebeld door iemand die mijn gegevens kon inzien, zijn excuses aanbood en de klacht zeer netjes afhandelde. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Ik kan Fit For Free verder aanraden als goede sportschool. Bleek dat de opzegging via een geautomatiseerd systeem ging, waardoor de fout ontstaan is. Automatisering... Bedankt Bas voor de goede afhandeling.

10