Klacht: registratie voor garantie lukt niet

op 18 april 2020 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb Bosch klopboormachine gekocht waarvoor je volgens een bijgevoegd pamflet kunt registreren voor extra garantie. Na het aanmaken van een account is er geen enkele mogelijke route te vinden on de registratie af te ronden, inmiddels heb je wel toestemming moeten geven voor het plaatsen van commerciële cookies

Gewenste Oplossing:

Als ik via mijn account op een eenvoudige manier mijn aankoop kan registreren voor de aangeboden garantie

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fred Traxel