Klacht: Registeren van nieuwe samsung voor aanschaffen van micro SD

op 08 juni 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn klacht is dat een beetje ingewikkeld. Ik heb mijn mobiel Samsung S7 wel kunnen registeren maar volgende stap kom ik niet in.hoe kan ik aanmelden of aanmerking komen voor extra mirco SD.ik heb jullie service gebeld.ik kreeg van jou college een e-mail waarop kan ik melden op Samsungmobile@consumercare.info klokt deze email.

Gewenste Oplossing:

Als ik micro SD ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shmilo