Klacht: refurbished toestel & geen zelfde nieuwe toestel terug

op 10 juni 2016 over Geeksquad in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mij toestel is verzekerd via geeksquad voor en jaar, gekocht via mediamarkt, en de scherm ging stuk – geeksquad kun de toestel niet repareren dus ze hadden mij allen de mogelijkheid van refurbished (sort van eigen gemaakt toestel out andere toestellen) aan kunnen bidden, maar ook niet de zelfde type (om dat ze die niet op voorraad hadden),.. dus geen eigen toestel, geen nieuwe vanuit 2015 of zo, en heel slecht verzekering

Gewenste Oplossing:

als ik de zelfde nieuwe toestel terug kreeg waar ik voor was verzekerd ben

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Geeksquad

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Geeksquad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door iixxii