Klacht: refund niet terug

op 30 november 2016 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij stonden voor de balie om 0.30 ’s nachts om een auto te huren. De boeking stond op mijn naam en er zou een autogehuurd worden door mijn moeder. Dit had ik op twitter gecheckt. Was geen probleem. Ik stond daar aan de balie met mijn twee kinderen en helaas, ik mocht geen auto huren. Maar ze hielden wel mijn aanbetaling.

Gewenste Oplossing:

bij een refund.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cashmyra1977