Klacht: Reclame Moederdag onnodig grievend

op 27 april 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij dezen wil ik u laten weten dat ik de nieuwe reclame voor Moederdag onnodig grievend vind voor mensen die hun moeder (onlangs) hebben verloren. De zin “voor moeders die er niet meer zijn” is behalve compleet overbodig, erg ondoordacht en kwetsend. Er is niet nagedacht over het effect dat deze zin op mensen kan hebben!

Gewenste Oplossing:

HEMA kan op z'n minst de reclame aanpassen door deze zin te schrappen. Daarnaast zouden excuses op z'n plaats zijn!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kreefi3