Klacht: Dit voelt als oplichting

TheMies op 17 januari 2022 over Radio-Navigatie.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op dit moment wil ik gaag mijn 600 euro van bestelling 1266 terug. Waarom?

Een android radio plus apart scherm besteld voor mijn Opel in black friday weekend. Ik kreeg dan korting op een dab set. Er werkte helaas iets niet goed bij bestellen en werd meteen geholpen. Door de problemen kreeg ik een gratis camera en obd scanner erbij was zijn antwoord. Bij de betaling ging ook iets niet goed en wederom kreeg ik meteen een app dat de betaling was mislukt! Gevraagd wanneer het geleverd kon worden zou ik dat de volgende dag horen na bestellen. Dus maar betaald! Had ik het maar niet gedaan…de levertijd kreeg ik dus niet te horen.
Na herhaaldelijk zelf bellen en appen werd hij na 3 weken opgestuurd. Vanuit het niets maar goed, ik was hoopvol. Bestelling kwam binnen Alleen zat er een deel niet bij. Dan kon ik alvast beginnen met installeren was het antwoord! Ik kreeg alleen een scherm opgestuurd zonder radio gedeelte. Niet wat ik had besteld maar was na contact nieuw model zei hij! Bestaande radio kon gebruikt blijven was zijn antwoord. Maar mooi dat dat niet werkte en kan ook helemaal niet technisch gezien was mijn mening.
De kabels die erbij zaten waren ook niet goed. Dit gemeld en pas na 2 dagen wat terug gehoord. Ik moest foto’s sturen en zou volgende dag terug gebeld worden. Nadrukkelijk gezegd dat dat echt moest gebeuren! Maar helaas… Hierna niks meer gehoord. Toen besloten het terug te sturen. Dit was immers niet wat ik had besteld en werd verder niet meer geholpen. 18 januari is hij aangetekend binnen gekomen bij hun vanaf mijn huis. Gevraagd via meerdere appjes en mailtjes wanneer ik mijn geld terug kon verwachten! Maar het is stil. Heel stil en meneer reageerd nergens op! Leest wel alles en na hem te hebben gezegd dat hij mensen blokkeerd zei hij na paar dagen dat dat niet zo was!
Wederom geen vragen van al mijn appjes en mailtjes beantwoord en weer reageerd hij niet meer! Al meer dan 20 dagen niet!!
Ik heb netjes gehandeld en zeker binnen 14 dagen apparaat ongebruikt retour gestuurd dus ik verwacht mijn geld terug! Dat zou binnen 14 dagen moeten gebeuren staat in hun voorwaarden en di zijn voorbij!
Ik heb nu nog steeds geen geld en geen radio meer!! Overal kopieën van gemaakt als bewijs.
voor nu, voel ik me opgelicht (en zo te lezen gaat het helaas bij meer mensen hier mis helaas)!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terugnof er oplossing

Reactie van de melder van de klacht TheMies

1 jaar geleden - Inmiddels is er contact geweest. Meneer zegt steeds het op te willen lossen maar ik wil mijn geld terug! Oplossingen worden niet gegeven en ook na 10 dagen geen gehoor! nu moeten we het maar uitzoeken vie het gerecht!

Alle klachten die gemeld zijn door TheMies