Klacht: puzzle allerhande juli 2017

op 24 juli 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

via de in Allerhande van juli 2017 (pag. 35) aangegeven weg (“allerhandempg@ah.nl”) probeer ik de oplossing van de woordzoeker (“Montparnasse”) door te geven. Het opgegeven internetadres geeft echter alleen de puzzel weer zoals deze in Allerhande staat. Er is geen mogelijkheid om het gevonden woord (Montparnasse) door te sturen.

Gewenste Oplossing:

wanneer u dit verzendprobleem oplost en mij hierover informeert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brunexter