Klacht: prul van een horloge

op 19 september 2017 over Lesara in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

GOEDKOPE TROEP/KIJK UIT
ik heb een horloge besteld a 10,00 euro.dit was een cadeau voor mijn vriend.ik heb hierop ruim 1 week moeten wachten, OKE………….nee dus, toen ik het kreeg, lag het met 5 minuten in de prullenbak. het was pure troep, A-het werkte niet/B-de knopjes werkten niet, waren ingedrukt en bleven dit.C-als je het vasthield, dan kraakte het aan alle kanten.het leek wel een horloge van de kermis. AL MET AL BEN IK NIKS OPGESCHOTEN……………GELD WEG, EN CADEAU OOK. leasara zegt op website…..BESTE PRIJS………..voor WAT………………………KJIKT U UIT MET WAT U KOOPT, HET LIJKT OP DE WEBSITE MOOI, MAAR……………………………………..heel erg jammer .

Gewenste Oplossing:

DAT BEN IK ALS LESARA, MIJ SERIEUS NEEMT, en dat doen ze niet of er heel moeilijk over. geld terug van het horloge, of een ander artikel uitzoeken , met dezelfde waarde./ik toon ''BALLEN'', laat lesara dat ook eens doen, je gaat er niet dood van, maar het zegt een hoop.

Alle klachten die gemeld zijn door martin gijtenbeek