Klacht: Promotie/Grastrimmer niet ontvangen

op 28 augustus 2017 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei een grasmaaier gekocht in combinatie met een grastrimmer. Na 2 maanden bleek er iets mis in administratie van Bosch. Promotie zou zsm opgestuurd worden. Nu, 28-08, nog steeds niets. Geen reactie op emails, verkeerd doorverbonden als ik bel en de mailtjes die ik wel gekregen heb, zijn inhoudsloos en vol met lege beloften en termen.

Gewenste Oplossing:

Als mijn mails worden beantwoord, ik de grastrimmer deze week ontvang, ik word gecompenseerd voor mijn ongemak en de effort de ik hier in heb moeten steken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CeesFielmich