Klacht: Producten niet ontvangen

op 14 juni 2016 over Hair and Beauty Online in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 01-06-16 heb ik een bestelling geplaatst bij deze webwinkel.
Tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen.
Vermeld stond dat de artikelen de eerstvolgende werkdag thuis bezorgd worden. Omdat ik na 2 dagen nog geen bevestiging ontvangen had heb ik naar de webwinkel gebeld om te vragen waarom mijn bestelling nog niet verzonden was. Verklaard werd dat het betreffende product nog niet op voorraad was, maar diezelfde dat nog binnenkwam en dus waarschijnlijk diezelfde dag nog verzonden kon worden. Helaas heb ik tot noch toe niets van ze gehoord, en niets van ze ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik mijn geld terug krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hair and Beauty Online over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door TessMaria