Klacht: Product viel binnen 2 dagen uit elkaar, ik wil mijn geld terug

Zoe-mirese op 04 april 2018 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb oordopjes voor mijn iPhone besteld bij Janox, helaas vielen deze binnen 2 dagen uit elkaar. Ik heb netjes de klantenservice een mailtje gestuurd dat ik graag mijn geld terug ontvang, geen reactie. Nogmaals gemaild, geen reactie. Een terugbel verzoek ingevuld op de website, geen reactie. En tot slot twee keer 45 min in de wacht gestaan, waarna de verbinding gewoon werd verbroken voor ik iemand aan de telefoon kreeg. Oftewel: onmogelijk om in contact te komen met iemand van het bedrijf

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door