Klacht: Product terug sturen

op 26 juni 2016 over Light in the box in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb bij light in the box vlechthaar besteld in totaal moest ik € 49.96 inclusief dekkings invoerrechten ( Neem als u dekking tegen invoerrechten & belasting hebt gekocht en voor uw zending extra invoerrechten en belasting krijgt doorberekend contact op met onze Klantenservice, waarna wij de door u betaalde invoerrechten en belasting zullen vergoeden.)

Toen het vlechthaar was aangekomen bij BRUNA moest ik nog € 21,70 betalen voor de invoersrechten.
Echter wanneer ik thuis kwam en het haar wou bekijken zag ik dat het totaal niet leek op wat ik besteld had. Ik had een slechte review geschreven en gevraagd voor een oplossing. Paar dagen later keek ik of er al mensen hadden gereageerd, maar zag ik dat ze mijn review hadden verwijderd!

Gewenste Oplossing:

Ik heb 2 keuzes;

Of ik stuur het pakket terug en ze sturen mij het totaal bedrag terug(dus ook die 21,70 en de kosten om het daar terug te sturen)

Of ik hou het product en ze sturen mij het totaal bedrag terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Light in the box over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Light in the box in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Light in the box een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Light in the box

Heeft op 26 juni 2016 om 22:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

Dear Rashelle Adely,

Thank you for contacting us.

We'll refund 21.7 EUR (100% Tax Fee) to you since you paid for the Insurance for Duty & Tax of this order.

The refund will be sent to your card which you used to pay for this order. It usually takes 3-5 days to be processed by LightInTheBox.com. However, please kindly note because this is a transnational transaction, it will take a few more days for you to receive the refund, you may refer to the following link about the refund processing time:https://www.lightinthebox.com/download/ec11af0d-ebb0-4a1b-9d53-b919e05b1f49

As for the return item:
1. Please return the item to us with most economic shipping, we will refund you full refund EUR 49.96 and return shipping fee upon your receipt once we receive it back.

2. If you would like to keep this item, we can issue a 50% item price refund for you.

We thank you for your understanding in this matter and waiting for your confirmation.

Sincerely,
Tammy
LightInTheBox Customer Service

Alle klachten die gemeld zijn door Rashelle