Klacht: product nooit thuis aangekomen

op 19 juli 2012 over Pixmania in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor de tweede keer een mp3 speler bij pixmania bestelt om dat hun service mij bij de eerste keer overtuigd hadden. Het grote tegendeel deze keer: Mijn bestelling is nooit aangekomen! Ik had expres voor “verzending via post” gekozen, omdat het een jaar geleden ook helemaal geen probleem had opgeleverd: binnen twee dagen was de bestelling binnen. Toch voor de huidige bestelling zit ik nog steeds te wachten! Op mijn verzoek, de klantenservice enkele dagen geleden te contacteren heb ik geen reactie gekregen! Ik als consument kan er niks voor dat een pakket niet aankomt.

Gewenste Oplossing:

geld terug of nog een keer verzenden (andere manier van verzenden dan).
Amazon begrijpt dat ook heel goed en vergoed mij schade bij verdwenen pakketten. Een service die je van de "Europese marktleider in elektronica" Pixmania toch ook zou kunnen verwachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Pixmania in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Pixmania een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Pixmania

Heeft op 20 juli 2012 om 10:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Een onderzoek is gestart bij de transportmaatschappij. De klant wordt vandaag op de hoogte gehouden.

Alle klachten die gemeld zijn door revello