Klacht: probleem met verzoek

op 25 juni 2017 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kan op mijn mobiele telefoon ( Samsung galaxy j5 ) niet meer inloggen op instagram , ik heb de goede inloggegevens want op mijn laptop kan ik wel gewoon inloggen op instagram , als ik de app verwijder en weer instaleer en probeer in te loggen staat er , probleem met je verzoek . waarschijnlijk omdat ik veel accounts heb aangemaakt omdat ik heel vaak ben gehackt maar dat kan nu niet het geval zijn want hoe ik al zij op mijn laptop kan ik wel gewoon inloggen

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik weer in kan loggen op mijn mobiele telefoon op instagram zonder dat er staat probleem met je verzoek.... hoe kan ik er voor zorgen dat ik er weer gewoon op kan inloggen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door krijgjeniettt