Klacht: Printer werkt niet meer na update van HP

op 18 september 2016 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ongeveer 2 weken geleden heb ik nieuwe cartridges in de printer gezet. Deze werkte perfect. Echter door een update van HP geeft de printer nu een foutmelding. HP heeft een update gedaan zodat de huismerk cartridges niet meer werken. Schandalig!! Ik heb geen enkel vertrouwen meer in HP!! Koop nooit geen HP meer!!

Gewenste Oplossing:

Onmiddellijk een update zodat de cartridges weer werken. Anders gaat deze printer in de afvalbak, en ik koop in mijn hele leven geen HP meer!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joop9999