Klacht: Prijs Koningsdaglot niet ontvangen

op 14 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 24 april 2017 een lot gekocht voor de Koningsdagtrekking. Daarop is een prijs gevallen. Ik kan in de wallet zien dat het bedrag daar op 28 april is toegevoegd, en op 29 april er weer is afgehaald voor een SEPA uitbetaling. Maar tot op heden heb ik dat bedrag nog niet ontvangen op mijn rekening.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn prijs op mijn rekening bijgeschreven krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MvEns