Klacht: Prepaid beltegoed verdwenen

op 30 juni 2012 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Donderdagavond 21-06-2012 heb ik het beltegoed op mijn mobiel met 25 euro opgewaardeerd. Vrijdagmorgen 22-06-2012 was dit beltegoed verdwenen zonder dat de telefoon gebruikt was.Tevens lukt het mij niet om Vodafone hierover te benaderen per e-mail of telefoon.

Gewenste Oplossing:

Terugopwaarden van mijn beltegoed met 25 euro. Bereikbaarheid verbeteren zodat ik op een gemakkelijke manier met mijn klachten terecht kan.

Bericht van Vodafone

6 jaren geleden - Beste henkkreuk, Wegens technische redenen hebben we je klacht nu pas ontvangen. Hiervoor wil ik graag mijn excuses aanbieden. Indien je klacht nog aktueel is, wil ik je verzoeken om je klacht opnieuw in te dienen. Dan wordt deze alsnog behandeld. Met vriendelijke groet, Jeannette Vodafone - Medewerker Klachtafhandeling

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vodafone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vodafone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vodafone

Heeft op 06 september 2012 om 09:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Wegens technische redenen klant verzocht om klacht opnieuw in te dienen, als deze nog aktueel is

Alle klachten die gemeld zijn door henkkreuk