Klacht: Praten over klanten met personeel

inezberends op 11 september 2021 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vanmiddag bij jullie vestiging in Duiven op de afdeling gordijnen . Ik nam niet genoeg afstand en de oudere verkoopster attendeerde mijn daarop prima !!! Je vergeet het soms . Maar nu komt het loop later na de kassa hoor ik haar over mijn praten dat ik geen afstand bewaarde en ze maar weer een mond kapje ging dragen. Sorry hoor maar vin de het zeeeeeeeeeer ongepast om zo over klanten te praten . Koop mijn gordijnen nu wel ergens anders .

Gewenste Oplossing:

Ik zou het personeel meteen vergadering erop attenderen dat het ongepast is om over klanten te praten .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door inezberends