Klacht: Pomp Stoomgenerator GC8616/30

op 07 juli 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 2 maanden uit de garantie te zijn, ging mijn pomp kapot. Deze laten maken en probeerde de klacht te declareren bij Philips Nederland, omdat ik hem in Nederland gekocht had. Alleen omdat we vorig jaar zijn geëmigreerd, en mijn adres moet doorgeven op de site, werd ik doorgelinkt naar het service centrum van het land waar we nu wonen. Deze vertelde me dat hij 2 maanden uit de garantie was, dus m.a.w. nergens recht op. We vinden dit wel heel erg kort door de bocht. Aangezien een pomp toch zeker wel langer als 2 jaar mee behoort te gaan. Wij zijn maar met z’n tweeën, dus zo dikwijls heb ik hem niet gebruikt. Het kostte ons 65 euro, dat is de helft wat de nieuwwaarde is.

Gewenste Oplossing:

Misschien dat Philips Nederland hier eens naar wil kijken en ons tegemoet kan komen in de onkosten?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door de Borst