Klacht: Poly Palette niet compleet !

op 29 mei 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag 28 mei jl. heb ik 2 pakken Poly Palette gekocht. Toen ik zondag het product wilden mengen zat er in de verpakkingen geen sachet blond-activator. Allebei de verpakking bevatten 4 producten ipv 5. Ik heb de producten nu gemengd en eindconclusie geen kleur behalve mijn huidige kleur!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als alle producten in de verpakking zitten. Ik wil mijn geld terug of 2 nieuwe Poly Palette.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door T.Mouklikha