Klacht: Pluis in sigaretten

op 22 februari 2018 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik koop bijna dagelijks een pakje camel van 10,50 met 36 sigaretten en ik draai er zo nu en dan ook een uit voor een joint maar dat r pluis uit mijn tabak zou vallen had ik nooit gedacht tot vandaag… want ik draaide mijn sigaret uit en toen lag er ineens een blauw wit achtige pluis op mijn vloeitje dus ik denk ik meld het even maar vind t toch beetje freaky bij de gedachte dat als ik nu een sigaret opsteek dat ik gewoon nylon of andere stoffen in mijn longen hijs Inplaats van tabak.

Graag zou ik antwoord terug krijgen om verdere informatie hierover te kunnen vangen.

Met vriendelijke groet,

Timothee Zwegers

Gewenste Oplossing:

Als ik van jullie een refund of een tegoed bon zou krijgen en verdere antwoorden over hoe dit mogelijk zou kunnen zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door T.J.C.Z.