Klacht: PlayStation 4 verdwenen !

op 26 augustus 2016 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een enkele weken gespeeld te hebben ging hij opeens niet meer aan. Terug na de intertoys geweest , die me doorstuurde na Sony ( wat ik in principe al heel raar vind) maar goed zo gezegd zo gedaan , alles opgestuurd voor eventuele reparatie. Weken later nog niks gehoord en na Sony gebeld. Daar kreeg ik te horen dat er niks was binnen gekomen , oftewel de gloednieuwe PlayStation van mijn zoons is verdwenen ! Niemand neemt verantwoordelijkheid en ik wordt van het kastje na de muur gestuurd! Nu heb ik twee verdrietige zoons thuis zitten die de PlayStation van hun eigen centjes hebben gekocht en nu dus niks meer hebben !!

Gewenste Oplossing:

Ik laat de oplossing over aan de betrokken zaken !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rgaasbeek