Klacht: plakkers op de losse diner kaarsen 0,75 prijs per stuk

op 18 augustus 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De plakkers op de kaarsen gaan er moeizaam af, vraag mij af of de info die er opstaat verplicht is,.Maar kaarsen bij Sissy Boy of Xenos die los worden verkocht zit er geen grote plakker op.De plakker er af halen zonder de kaars te beschadigen is bijna onmogelijk, en de tijd die ik er mee kwijt ben ….als je dit bij zes kaarsen moet doen is een reden dat ik ze geen tweede keer zal kopen.Zo wie zo vind ik jullie plakkers over het algemeen slecht verwijderbaar en een bron van ergernis.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de plakker gemakkelijk te verwijderen is, bijv. door een lipje aan te brengen ,andere lijm, Kleine plakker onder aan de kaars met scan prijs, en de info op losse zakjes waar je de kaarsen kan in doen als je ze koopt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Henriette Hogen Esch