Klacht: Plakbandhouder past niet bij de bijbehorende plakband

op 08 augustus 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen heer/mevrouw,

In verband met het inpakken van kadootjes heb ik een plakbandhouder plus plakband gekocht. Eenmaal thuis ontdekte ik tot mijn grote schrik dat deze helemaal niet blij zijn met elkaar. De plakband is te breed en te groot voor de plakbandhouder!
Ik vraag me af of u hier bekend mee bent.

Nu zou er natuurlijk een verklaring kunnen zijn aangezien ik het gekocht heb op het mooie Terschelling en deze vestiging niet alle Hema producten aanbied, maar toch waren dit zowel de enige plakbandhouder als plakband die ik kon vinden.

Gewenste Oplossing:

Alhoewel het voor mij nu enige frustratie oplevert, ben ik al tevreden als dit in elk geval bekend is en eventueel later zo gemaakt kan worden zodat ze in vervolg wel bij elkaar zouden passen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DorienBeijk