Klacht: Pizza niet bezorgd

op 23 september 2017 over New York Pizza in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren een pizza besteld bij New York pizza Den Bosch. Na meer dan een uur te wachten en tevens net voor sluitingstijd heb ik gebeld om te vragen waar mijn pizza bleef. Er werd gezegd dat hij er bijna was. Echter is het nu 2 uur sinds de bestelling van mijn pizza, is de vestiging al dicht en hebben ze nog niet eens de moeite genomen om mij mede te delen wat de reden was voor deze ontzettend asociale flutservice.

Gewenste Oplossing:

Ik had nog niet avondgegeten en ben meer dan 2 uur opgebleven voor die pizza die uiteindelijk helemaal niet bezorgd is. Dus het lijkt mij lastig dit op te lossen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over New York Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over New York Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door New York Pizza in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Vinnie1809