Klacht: Picknickmand nooit gekregen wel betaald

op 31 juli 2016 over www.derietenmand.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zondag een picknickmand besteld via www.derietenmand.nl netjes betaald, bericht gekregen dat hij op dinsdag verstuurd zou worden. Er is echter nooit iets bezorgd bij mij. Contact geprobeerd te zoeken. Op mail wordt niet gereageerd en de website is ineens niet meer actief. Pure oplichting dus dit bedrijf!!!!

Gewenste Oplossing:

Zodra ik mijn geld terug heb of de mand geleverd wordt op hele korte termijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over www.derietenmand.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over www.derietenmand.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Derietenmand.nl