Klacht: Philips sonicare tandenborstel(s)

op 19 juni 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vrouw en ik hebben elk een Philips sonicare tandenborstel. Op aanraden van onze tandarts en naar tevredenheid. Maar nu begeven ze het gelijktijdig. Beide tandenborstels maken ineens erg veel lawaai en stoppen er daarna mee. Erg zonde van zulke dure tandenborstels. Dat ze niet levenslang meegaan begrijp ik, maar na slechts twee jaar gebruik nu al stuk?

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik twee nieuwe tandenborstels ontvangen van Philips. Nogmaals over het product zelf zijn wij tevreden, maar over de korte levensduur niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Andre Postma