Klacht: Persoonlijke aanbiedingen

op 16 mei 2020 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn persoonlijke aanbieding was deze week alle aviko voor de airfryer,25 % korting. Tot mijn verbazing ging er helemaal geen korting af. De verpakking was anders dan de foto en daarom werd de korting niet gepakt. Dit is gewoon valse reclame ,omdat de verpakking hetzelfde als op de foto niet eens aanwezig is.

Gewenste Oplossing:

Wees duidelijke met de reclame,op deze manier viel ik me echt bedonderd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Agnes Klaassen