Klacht: partytent niet waterdicht

op 30 mei 2016 over tuinmeubelland in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een partytent gekocht bij u en deze zaterdag opgezet. na een klein regenbuitje bleek echter dat deze tent totaal geen water buit houdt. hij is niet waterafstotend! dit vind erg vervelend want ik gebruik deze tent juist om onder te bbqen . hij voldoet totaal niet aan mijn verwachtingen. ik zou graag samen tot een passende oplossing komen.
met vriendelijke groet,
A. Haven
bestelnummer 10013422

Gewenste Oplossing:

ik zou deze tent graag willen retourneren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over tuinmeubelland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over tuinmeubelland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A. HAven