Klachten over Parnassia Bavo Groep

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Parnassia Bavo Groep zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Parnassia Bavo Groep in de categorie Zorginstellingen

3 klachten gemeld
1.0 /10
7 stemmen
7

Tijdslijn

Niet mogen klagen

Klacht van op 21 september 2018 over Parnassia Bavo Groep in de categorie Zorginstellingen

Als familielid mocht ik mee praten maar klagen mag niet Volgens regels zou het wel mogen maar men doet er alles aan de klacht te ontlopen. Manipulerende gesprekken met manager en directrice en eigenlijk word je gepest als je kritiek hebt. Men... Lees meer

Privacy

Klacht van op 18 juni 2018 over Parnassia Bavo Groep in de categorie Zorginstellingen

Men praat over familie leden zonder dat die erbij zijn Vertellen moeder dochter met asperger syndroom te negeren met alle gevolgen van dien En klagen mag niet wegens privacy maar mijn privacy is weg Probleem word in stand gehouden en dat boeit ze... Lees meer

Er wordt niet gewerkt bij Parnassia.

Klacht van op 31 maart 2017 over Parnassia Bavo Groep in de categorie Zorginstellingen

Afspraken worden niet nagekomen die met Parnassia Bavo groep zijn gemaakt. Moest wel elke keer worden langsgekomen door mij tevergeefs. Nu het Parnassia enigzins te heet wordt onder de voeten is het dossier ineens afgesloten terwijl ik op de voicemail... Lees meer

Hoe de psycholoog met kinderen werken daar wilt u niet naar kijken ik zou er graag met hogerhand over willen praten want ik heb de indruk dat ik niet gelooft woord aan de eenen kant kan ik het... Lees meer

Ik heb 4 dochters die in hun kindertijd sexuweel zijn misbruikt door hun vader van die man ben ik al meer dan 20 jaar van gescheiden en ik sta me maar aftevragen waarom mijn oudste dochter... Lees meer

Hoge factuur

Klacht van op 24 juni 2015 over Parnassia Bavo Groep in de categorie Zorginstellingen

Ik ben door een hulpverlener bij mijn huisarts doorverwezen naar psyq en ben uitgenodigd voor een intakegesprek. Dat heeft denk ik een kwartier geduurd en daar krijg ik een rekening voor van 1212,41 euro! Ik zat op dat moment heel... Lees meer

na 2jr toch gelijk gekregen

Klacht van op 16 juli 2014 over Parnassia Bavo Groep in de categorie Zorginstellingen

Ik heb parnassia gebeld zij hebben mij terug gebelt voor een intake. ik heb daar een onterechte factuur van 261.07 van gekregen. Op hun website hebben zij parnassia geadverteerd tot medio maart 2014 eerste gesprek gratis geen behandeling geen factuur. ik moest de... Lees meer