Klachten over Parnassia Bavo Groep

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Parnassia Bavo Groep zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Parnassia Bavo Groep in de categorie Zorginstellingen

3 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Niet mogen klagen

Klacht van op 21 september 2018 over Parnassia Bavo Groep in de categorie Zorginstellingen

Als familielid mocht ik mee praten maar klagen mag niet Volgens regels zou het wel mogen maar men doet er alles aan de klacht te ontlopen. Manipulerende gesprekken met manager en directrice en eigenlijk word je gepest als je kritiek hebt. Men... Lees meer

Privacy

Klacht van op 18 juni 2018 over Parnassia Bavo Groep in de categorie Zorginstellingen

Men praat over familie leden zonder dat die erbij zijn Vertellen moeder dochter met asperger syndroom te negeren met alle gevolgen van dien En klagen mag niet wegens privacy maar mijn privacy is weg Probleem word in stand gehouden en dat boeit ze... Lees meer

Afspraken worden niet nagekomen die met Parnassia Bavo groep zijn gemaakt. Moest wel elke keer worden langsgekomen door mij tevergeefs. Nu het Parnassia enigzins te heet wordt onder de voeten is het dossier ineens afgesloten terwijl ik op de voicemail... Lees meer

Hoe de psycholoog met kinderen werken daar wilt u niet naar kijken ik zou er graag met hogerhand over willen praten want ik heb de indruk dat ik niet gelooft woord aan de eenen kant kan ik het... Lees meer