Klacht: pakketje licht al van woensdag “te wachten op betaling”

op 26 januari 2014 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn pakketje is overgekomen uit china in 2 dagen (uitzonderlijk vlug) maar dan komt het toe in brussel. te wachten op zijn centen. dan donderdag, te wachten. vrijdag, te wachten….. ùµùé##@ en nu nog steeds… op herhaaldelijke vragen wordt niet geantwoord. is dit normaal? ik heb al heel lang betaald en ik kreeg via http://www.lightinthebox.com/nl/ (de site waarop ik heb besteld) een bericht dat de betaling is ontvangen!

Gewenste Oplossing:

mijn pakketje moet direct toekomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door vamos