Klacht: Pakket vast in transit

op 22 september 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket maandag 11 september verstuurd naar adres in engeland.
Staat nu al een week in transit en zit geen beweging in.
Postnl komt met de standaard antwoorden maar weet gewoon niet waar mijn aangetekend en met track en trace verstuurde pakket zich bevind.

Gewenste Oplossing:

Als het pakket bezorgd wordt en ik de verzendkosten terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

1 jaar geleden - Geachte heer Hubers, Dank u wel voor uw bericht op deze website. Uit uw bericht begrijp ik dat u een zending naar Engeland heeft verstuurd maar dat deze nog steeds niet is aangekomen. Ik zou graag voor u mee willen kijken naar de zending. Zou ik de track en trace code van de zending mogen ontvangen? Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, PostNL

Reactie van de melder van de klacht buffeltje89

1 jaar geleden - 3SKAAG2954727

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 22 september 2017 om 14:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Hubers,

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik kan me voorstellen dat u graag wilt weten waarom uw pakket nog niet is aangekomen bij de geadresseerde in het Verenigd Koninkrijk. Graag informeer ik u hierover. De overkomstduur voor een pakket naar het Verenigd Koninkrijk is 2 tot 3 werkdagen. Dit is echter wel een gemiddelde en geen garantie, een zending kan een enkele keer langer onderweg zijn. Volgens de track&trace informatie is de zending op dit moment nog niet aangekomen, voor nieuwe updates in de scans zijn we echter wel afhankelijk van de buitenlandse postorganisatie. Omdat een zending een enkele keer langer onderweg kan zijn dan de gemiddelde overkomstduur adviseer ik u contact met ons op te nemen wanneer de zending op 26 september nog niet is bezorgd bij de geadresseerde. Vanaf die datum is het mogelijk om een onderzoek te starten en uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Mijn excuses voor de overlast die u hiervan ondervindt.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice; https://www.postnl.nl/klantenservice/

Met vriendelijke groet,
PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door buffeltje89