Klacht: Pakket vandaag nodig

op 27 december 2017 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had vandaag een bezorger van ups aan de deur zonder wisselgeld waardoor ik mijn pakketje. Niet kreeg nou heb ik hem vanavonf nodig dus eis ik dat ze het pakketje vandaag bog komen bezorgen of bij een ups punt in hellevoetsluis brengen

Gewenste Oplossing:

Ik wil vandaag het pakje hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar UPS over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door UPS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat UPS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

UPS

Heeft op 28 december 2017 om 06:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Onze excuses voor de vervelende situatie. Helaas is het soms mogelijk dat een chauffeur geen wisselgeld heeft, echter via onze Klantenservice kunt u altijd een betaling op een andere manier voldoen. Zij kunnen ook in vele gevallen een 22 leverpoging op dezelfde dag voor u aanvragen.

Uw pakket zal vandaag weer bij u aangeboden gaan worden.

Met vriendelijke groet,
UPS Social Media Team

Alle klachten die gemeld zijn door Marleyvl_