Klacht: Pakket van Vodafone met nr 66040512652355

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mevrouw/ Mijnheer,
Zonder afspraak wordt het pakket om 11.00 uur aangeboden. U kunt niet verwachten dat iemand 5-10 dagen (opgegeven levertijd door leverancier) thuis blijft wachten. Dan volgt er geen nieuw tijdstip voor 2e aanbieding en bij tel. contact (€ 1,00 per gesprek) kan met de vervoerder/ aanbieder – die vandaag 45 minuten voor mijn thuiskomst is geweest – niet bereiken. Nu morgen eind van de middag zelf maar ophalen bij het depot.
Dit is geen professionele service en ben voornemens de leverancier van mijn product hierover in kennis te stellen daar ik had verzocht om het zo mogelijk te bespoedigen.

Gewenste Oplossing:

Dat een berichtje volgt of gebeld wordt wanneer iemand het komt afleveren? Dan ben ik thuis.
Mbt het onderstaande:
Snelheid kan ik niet beoordelen kan goed en matig zijn, ik weet hoe lang het onderweg is geweest maar het lijkt mij snel.
Vriendelijkheid kan ik nog niet veel mee dus neutraal en oplossing moet ik afwachten gezien klant tot nu toe niet best

Mijn telefoonnummer is 038 4650754 of 0621872941

Alle klachten die gemeld zijn door gmlens