Klacht: Pakket niet ontvangen

1Peter1 op 25 november 2022 over Catawiki in de categorie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meermaals n klacht ingediend
Ik moest met de verkoper ne bericht sturen maar ze zijden dat t ergens was blijven liggen na verschillende malen n bericht gestuurd te hebben en gebeld zijden ze ik moest maar geduld hebben maar is inmiddels 2 maanden overheen maar t pakketje ligt nog altijd op dezelfde plaats dat geeft t inieder geval aan bij track en trace ik heb t opgegeven en dat dat ik al 3000 euro had besteld
Nu wil ik daar natuurlijk niets meer van ik hoop dat t op een of andere manier overal bekend gaat worden peter kelleners
E-mail adres
[email protected]
Hartelijke dank peter kelleners

Gewenste Oplossing:

Als t kan vergoed of andere munten in dezelfde waarde
En anders hoop ik dat t algemeen bekend word
Dank u voor de moeite
Gr peter

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Catawiki

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Catawiki nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 1Peter1