Klacht: Pakket niet ontvangen

op 10 oktober 2017 over Postmasters in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij track &trace staat dat het pakket 05168553384808 5 oktober 2017 bezorgd is maar dat is niet het geval. Geen briefje dat het bij de buren bezorgd is. Inmiddels zelf gaan vragen bij 5 buren en is daar niet afgegeven.
Ontvangstadres:
Aurelia 12
4814VM Breda

Postmasters enkel schriftelijk te benaderen via klachtenformulier. Krijg per omgaande bevestiging dat mijn vraag ontvangen is en zsm wordt behandeld echter krijg geen antwoord. Klacht opnieuw gestuurd en wederom geen antwoord. Pakket is nu bijna 1 week zoek.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakket ontvang dus reactie van postmasters waar het is bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Postmasters over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Caro Ipenburg