Klacht: Pakket niet aangekomen

op 14 december 2017 over Forever 21 in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een jurk besteld bij de forever21 en dat zou 2 tot 5 werkdagen duren en het is nog niet binnen. Ook heb ik alleen een order confirmation gehad via de mail, terwijl ik een dag later ook een andere jurk besteld had en daar heb ik een order bevestiging en shipping confirmation via de mail gehad. Ook kan je via een link zien waar je pakketje is maar als ik daarop klik, en mijn gegevens invoer, staat er dat mijn gegevens niet kloppen dus ik kan ook niet zien waar het apkketje nu is. Maar ik ben wel 22 euro kwijt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik mijn geld terug krijg of dat de jurk alsnog verstuurd wordt.

Alle klachten die gemeld zijn door Em_2410