Klacht: Pakket krijgen of geld terug

Ny1 op 15 september 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling geplaats en volg mij pakketje van Shein alleen er staat al 5 dagen voormelding ontvangen en me pakketje moet eigenlijk over 2 dagen binnen zijn. Wat houd dit in normaal geen enkel probleem met Shein maar dit is wel vreemd want na mijn 1ste bestelling heb ik 2 dagen later weer een bestelling geplaats en daar gaat het sneller mee. Dhl zei is wel aangemeld maar niks binnen

Gewenste Oplossing:

Pakket krijgen of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ny1