Klacht: pakket JVGL0592042600001894

op 15 januari 2014 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanochtend via track en trace gezien dat ze gisteren het pakje niet konden bezorgen. Ik had geen kaartje in de bus gekregen. Vandaag zouden ze komen tussen 14.00 uur en 18.00 uur.
Ik ben de hele middag thuis geweest. Om 18.00 nog niet , misschien tot 21.00 uur? Ik opnieuw kijken stond er dat ik niet thuis was. Waarom? Dat is niet waar, ik was hier aan het wachten.

Gewenste Oplossing:

Excuus en dat de bestelling zo snel mogelijk wordt afgeleverd.
Waarom doen ze geen moeite om mij iets te laten weten dat ze vertraagd zijn of zoiets, dat kan gebeuren, maar gewoon de situatie verzinnen die hun goed uitkomt vind ik te gek.

Zending
Zendingnummer 42758127

Zendingstatus Datum
Huidige status Aflevering momenteel niet mogelijk 15/01/2014

Zendinghistorie
Datum / tijd Vestiging Historische status Toelichting
15/01/2014 / 18:09 DHL SELEKTVRACHT Adres gesloten
15/01/2014 / 15:01 DHL SELEKTVRACHT Zending is onderweg voor aflevering Zending wordt vandaag aangeboden
14/01/2014 / 14:17 DHL SELEKTVRACHT Adres gesloten
14/01/2014 / 12:22 DHL SELEKTVRACHT Zending is onderweg voor aflevering Zending wordt vandaag aangeboden
14/01/2014 / 09:37 DHL SELEKTVRACHT Gesorteerd op vestiging DHL SELEKTVRACHT ---
14/01/2014 / 09:18 DHL AMSTERDAM Overgedragen aan DHL Selektvracht Amsterdam Zuid Zending wordt vandaag aangeboden
14/01/2014 / 08:55 DHL AMSTERDAM Onderweg naar DHL Selektvracht Amsterdam Zuid ---
14/01/2014 / 05:07 DHL AMSTERDAM Gesorteerd op vestiging DHL AMSTERDAM ---
13/01/2014 / 19:26 DHL ALKMAAR Gereed voor vertrek naar DHL AMSTERDAM Vestiging van aflevering

Eenhedenhistorie (pakketten / pallets)
Eenheidsnummer Eenheid Status Details
JVGL0592042600001894 Pakket Aflevering momenteel niet mogelijk 15/01/2014 18:09
Adres gesloten
15/01/2014 15:01
Eenheid is onderweg voor aflevering
Eenheid wordt vandaag aangeboden
14/01/2014 14:17
Adres gesloten
14/01/2014 12:22
Eenheid is onderweg voor aflevering
Eenheid wordt vandaag aangeboden
14/01/2014 09:37
Gesorteerd op vestiging DHL SELEKTVRACHT
14/01/2014 09:18
Overgedragen aan DHL Selektvracht Amsterdam Zuid
Zending wordt vandaag aangeboden
14/01/2014 08:55
Onderweg naar DHL Selektvracht Amsterdam Zuid
14/01/2014 05:07
Gesorteerd op vestiging DHL AMSTERDAM

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DHL

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DHL nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 27 januari 2014 om 11:36 geantwoord

Geboden Oplossing:

we nemen contact op met de bezorger het pkaje is de 16e bezorgd.

Alle klachten die gemeld zijn door Heuvel2014