Klacht: Pakken AH Volkoren Graanontbijt lekken

op 08 oktober 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik eet al jaren dit product, maar een tijd geleden is AH overgegaan op een nieuwe verpakking met een venstertje er in. Er komen heel veel vlokken langs dat venstertje naar buiten als ik het pak gebruik. Daardoor liggen zowel mijn aanrecht als de kast waar het pak in staat er iedere keer onder. Als dit niet snel verbeterd wordt, moet ik maar bij één van de concurrenten zoeken naar een vergelijkbaar product dat wél een goede verpakking heeft.

Gewenste Oplossing:

Als dit product z.s.m. in een goede verpakking wordt aangeleverd en ik een bericht van AH krijg met excuses en een uitleg van wat zij nu gaan doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door harmen91