Klacht: Pakje nooit ontvangen

Nicole VS op 19 november 2022 over Cara Camilla in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens de track and trace link die ik van Cara Camilla kreeg zou ik mijn pakje ontvangen hebben maar dit klopt niet. Ook bij mijn buren werd niets afgegeven. Geen idee door wie of wanneer de levering zou gebeurd zijn, dat staat er niet bij. Op mijn mails krijg ik geen antwoord. Op dit punt wil ik gewoon mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Ik heb geen vertrouwen meer in Cara Camilla en wil gewoon mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cara Camilla

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cara Camilla nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicole VS