Klacht: Packet niet aangekomen

op 31 mei 2016 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het packet is niet aangekomen. Ik heb na 12 dagen zelf gebeld naar de klantendienst voor meer informatie over mijn packet. Blijkt dat het verloren is gegaan in de post, dus het zal nooit meer aankomen. Ze raadden mij aan voor een nieuwe bestelling te plaatsen maar de producten zijn niet meer beschikbaar in de gewenste maat.

Gewenste Oplossing:

Producten opzoeken in magazijn om toch te leveren of mooie korting op een bestelling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anaïs Verbeke