Klacht: niet leveren van schoenen welke wel betaald zijn

pebels op 22 mei 2017 over Ozzystar in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb netjes, online roze adidas gympen besteld,23 maart 2017, betaald via Paypall, ik krijg een bevestiging dat alles oke is en dat gympen binnen 2 wkn bij mij bezorgd worden. Nog geen 4 uur later krijg ik mail dat ze geen geld hebben ontvangen en dat mijn bestelling geannuleerd wordt. Ik gelijk gebeld om te zeggen dat het geld wel degelijk over is gemaakt en dat ik dus heel graag mijn schoenen wil. Nou het hele bedrijf is niet te bereiken. Niet via de telefoon, niet via een mail of via de website!..
Ik heb toen gelijk Paypall gebeld om te vragen of ze de betalling tegen willen houden, maar helaas doen ze dit niet….het was al overgemaakt en als ik het geld terug wil, moet ik via mijn creditcard maatschappij dit proberen te regelen. Nou dat is weer een heel ander verhaal, want het is nu 22 mei en ik heb het geld nog niet terug, gaat waarschijnlijk ook nooit gebeuren. Maar wat gebeurd er op 4 mei. Ik krijg een wa van het telefoon nr 06 29189852 met het verzoek of ik mijn klacht aub wil verwijderen van klacht.nl….het spijt ze heel erg dat ze nooit contact met mij op hebben genomen, maar ze hadden het druk, de schoenen kwamen er echt aan. Ik heb toen terug geappt dat ik dit doe zodra ik de schoenen heb….maar dat wilde ze niet, ik moest het nu doen. Ik heb dit niet gedaan en we zijn nu weer 16 dgn later en ik heb nog steeds geen schoenen. Vandaar dat ik weer een klacht over Ozzystar Fashion op klacht .nl zet…..wat een oplichters zijn hun. Ik bel en app ze weer, maar ze nemen nooit op en app ook niet terug.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn schoenen heb of mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ozzystar

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ozzystar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door