Klacht: overstappen van t-mobile naar Ziggo

op 12 mei 2020 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

begin februari ben ik gebeld door een medewerker van Ziggo om over te stappen naar Ziggo het opzeggen en eventuele boetes zou Ziggo op zich nemen, daar wij gingen verhuizen zou dit per 1 mei 2020 ingaan, na een tijdje besloten we om een week eerder in de nieuwe woning te gaan wonen dus heb ik Ziggo gebeld om een week eerder de aansluiting te krijgen.
nu krijg ik vandaag een rekening van T-Mobile, na Ziggo te hebben gebeld blijkt Ziggo te overstap te hebben geannuleerd met als gevolg dubbele kosten voor mij terwijl ik niet heb gevraagd om te annuleren graag zou ik hier een oplossing voor willen hebben

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik de kosten van T-Mobile niet hoef te betalen of dat Ziggo mij schadevrij stelt door die kosten te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janen loes