Klacht: overstap Noord Beemster

op 31 augustus 2016 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteravond reed ik met de 129 van Alkmaar naar Noord Beemster om daar over te stappen op de 128 naar Hoorn om 19.45 uur. De 128 wachtte echter niet op de 129 die iets te laat was omdat er kermis is in Alkmaar en deze bus iets moet omrijden. Daar sta je dan midden in de polder. De volgende bus komt pas een uur later. Wat een klantvriendelijkheid.

Gewenste Oplossing:

Dit is niet de eerste keer dat me dit is overkomen. Waarom wachten de bussen niet op elkaar?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door velling001