Klacht: Overname zonder medeweten

op 28 juni 2019 over Clean Energy in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was net van Oxxio overgestapt naar Huismerk energie, toen ik na een maand van hun bericht kreeg dat ik helaas hun alweer ging verlaten. Ik wist echter van niks! Moest aan Huismerk energie vragen waar ik dan naartoe ging?? Zij gaven aan naar Clean energy. Contact gelegd, maar zeiden zij dat ze wel degelijk mijn goedkeuring hadden. Ik vroeg of ik dan de opname mocht krijgen, echter ligt dat weer bij een ander bedrijf. Dat bedrijf gemaild, zonder resultaat. Nu wordt er verwacht dat ik 2 maatschappijen ga betalen???? Ik denk het niet. Helemaal klaar mee!!!

Gewenste Oplossing:

Zonder kosten wordt mijn contract ontbonden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Clean Energy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Clean Energy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sonjakirajordan