Klacht: Over dw datum art.

op 08 oktober 2017 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er staan manden met art. Met korting er ligt voor een 2de keer ontbijt koek in die over de datum is 15-09-2017 het is nu 09-10-2017. Ik heb het doorgegeven aan een teamleidster. Die alleen leid en niks zelf doet. Het is er vorige keer ook niet uitgehaald ik heb haar aangesproken en ik vroeg haar naam, die wilde ze niet geven want ze voelde zich aangevallen. Ze vroeg wel welke dag het vorige keer was.dat weet ik niet meer .

Gewenste Oplossing:

Als het over datum spul er uit is en deze dame haar excuus aanbied. Ik laat mij niet afsnauwen waar andere klanten bij staan. En ik wil gebeld worden door dhr. Van Dam. Van de pinkstraat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dirk van den Broek over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dirk van den Broek in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr.huisken.