Klacht: over airfryer HD9240 XL

op 28 april 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte meneer/mevrouw,

De laag van de bak van de airfryer laat los. Ik heb deze altijd gewoon met een sopje schoongemaakt maar nu zie ik dat de er kale plekken ontstaan. Mijn broer had er al eerder een genomen dus die van mij is eigenlijk nog nieuwer als die van mijn broer. En die heb dit niet ik vroeg me eigenlijk af hoe kan dit!

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

margreet adams

Gewenste Oplossing:

Ik zou heel content zijn als jullie mij een nieuwe bak zouden willen geven voor in de airfryer!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door J.M Adams